UPA KIBRIS ÇALIŞMA MASASI

upa-admin 08 Ağustos 2012 2.250 Okunma 0
UPA KIBRIS ÇALIŞMA MASASI

Siyaset Bilimi ve Dış Politika alanlarında geleceğin uzman kadrolarını yetiştirmeyi amaçlayan Uluslararası Politika Akademisi (UPA), bu doğrultuda ilk çalışma masalarını oluşturma kararı almıştır.

Bu hedef doğrultusunda ilk olarak, Uluslararası Politika Akademisi (UPA) bünyesinde faaliyet gösterecek UPA Kıbrıs Çalışma Masası’nın yakın zamanda kurulması planlanmaktadır. Çalışma masasının amacı; masaya dahil olan araştırmacıların bölge ile ilgili tarihi-siyasi-kültürel-ekonomik-sosyal realiteler hakkında bilgi sahibi olmalarına olanak sağlayarak, belirli aralıklarla hazırlayacakları raporları iletişim kanallarımız vasıtasıyla takipçilerimiz ile paylaşmalarına yardımcı olmaktır. Bu raporların dışında çalışma masasının başlıca faaliyetleri; sunumlar, belirli sıklıklarla gerçekleşecek olan yuvarlak masa toplantıları, masanın konunun uzman kişileriyle irtibat kurup iletişime geçerek gerçekleştireceği konferanslar, konu hakkındaki kitap ve belgesel analizleri, konu hakkındaki güncel haberlerin takibi ve gerçekleştirilmesi planlanan çeşitli gezi ve mülakatlar olacaktır.

Uluslararası Politika Akademisi’nin kurulum sürecinden bu yana araştırmalarını en yoğun şekilde sürdürmekten yana tavır aldığı Kıbrıs konusu, Kıbrıs Çalışma Masası vasıtasıyla her yönüyle irdelenecek ve çalışma masasının raporları faydalı görülmesi durumunda ilerleyen aylarda almanak olarak bastırılabilecektir. Bu minvalde UPA Kıbrıs Çalışma Masası’nda yer almak isteyen UPA takipçilerinin dernek üyelik işlemleri için gerekli şartları sağlamalarının akabinde iletişim kanalları vasıtasıyla 30.09.2012 tarihine kadar cv’lerini göndermek suretiyle başvurularını gerçekleştirmeleri tarafımızdan rica olunur.

Çalışma masası üyeliği ile ilgili ek bilgi sahibi olmak isteyen takipçilerimiz Uluslararası Politika Akademisi (UPA) iletişim kanallarının haricinde İletişim Koordinatörümüz Ayşen Peker’e de aysenpeker@yahoo.com e-mail adresinden ulaşabilirler.

Uluslararası Politika Akademisi (UPA) Yönetim Kurulu

Leave A Response »

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.