GAÜSBUİK YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

upa-admin 17 Mart 2013 2.115 Okunma 0
GAÜSBUİK YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Uluslararası Politika Akademisi (UPA) Genel Koordinatörü Dr. Ozan Örmeci’nin danışmanı olduğu Girne Amerikan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü – GAÜSBUİK, geçtiğimiz hafta içerisinde yuvarlak masa toplantıları kapsamında Kıbrıslı ünlü siyasetçileri ağırladı.

GAÜSBUİK’in ilk konuğu 13 Mart 2013 Çarşamba günü yuvarlak masa toplantısına katılan Kıbrıslı Türk akademisyen, siyasetçi ve yazar Sayın Prof. Dr. Ata Atun oldu. Kıbrıs sorununun tarihi, geleceği ve enerji politikalarının Kıbrıs’a etkisi hakkında önemli konuların konuşulduğu yuvarlak masa toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü.

Prof. Dr. Ata Atun

GAÜSBUİK 15 Mart 2013 Cuma günü ise yine çok önemli ve değerli iki konuğu ağırladı. İlk konuk “Toparlanıyoruz” hareketi ile Kıbrıs’ta gündem yaratan işler yapan akademisyen ve siyasetçi adayı Sayın Doç. Dr. Kudret Özersay’dı. Özersay geleceğe yönelik plan ve projelerini GAÜSBUİK üyeleri ile paylaşırken, aynı gün akşam saatlerinde KKTC 2. Cumhurbaşkanı Sayın Mehmet Ali Talat da yuvarlak masa toplantısının konuğu oldu. Talat Kıbrıs sorunu konusundaki tecrübelerini gençlere aktarırken, geleceğe yönelik gündem yaratacak mesajlar verdi.

Doç. Dr. Kudret Özersay

KKTC 2. Cumhurbaşkanı Sayın Mehmet Ali Talat

Leave A Response »

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.