UPA I. ÜNİVERSİTE TEMSİLCİLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI VE SEMİNER PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

upa-admin 31 Ekim 2012 3.005 Okunma 0
UPA I. ÜNİVERSİTE TEMSİLCİLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI VE SEMİNER PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Birkaç hafta önce duyurusu yapılan Uluslararası Politika Akademisi (UPA) Üniversite Temsilcileri İstişare Toplantısı ve seminer programı 30.10.2012 tarihinde UPA’nın Uşak’ta bulunan ofisinde gerçekleştirilmiştir. Kurban Bayramı dönüşü olması dolayısıyla katılım beklenenden az olsa da, Uluslararası Politika Akademisi’nin değerli temsilcileri 5-6 kişilik gruplarla farklı saatlerde derneğimizi ziyaret edip istişarelerde bulunmuşlardır.

Ofiste gerçekleşen toplantıdan sonra öğle yemeğine  geçilmiş ve fikir alışverişlerine orada devam edilmiştir. Yemekten sonra seminer programının gerçekleştirilmesi için konferans salonuna davet edilen misafirlerimizle, Uluslararası Politika Akademisi (UPA) Genel Koordinatörü Dr. Ozan Örmeci “21. Yüzyılda ABD-ÇİN Rekabeti” konusunda değerli fikirlerini paylaşmıştır. Sertifika ve plaket takdimiyle seminer sonlanmış ve buradan hep birlikte akşam yemeğine geçilmiştir. Sohbet havasında geçen keyifli yemekten sonra şehir dışından katılım gösteren misafirlerimiz şehir otogarından yolcu edilmişlerdir.

Uluslararası Politika Akademisi (UPA) Kurucusu Ahmet Ceylan Genel Koordinatörümüz Dr. Ozan Örmeci’ye plaketini takdim ediyor.

Leave A Response »

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.