UPA KIBRIS MÜZAKERELERİ WEBINAR’I: CENEVRE GÖRÜŞMELERİ ÖNCESİNDE KIBRIS MÜZAKERELERİNDE SON DURUM: İKİ DEVLETLİLİK TEZİ GERÇEKÇİ BİR ÖNERİ Mİ?

upa-admin 05 Mart 2021 4.054 Okunma 0
UPA KIBRIS MÜZAKERELERİ WEBINAR’I: CENEVRE GÖRÜŞMELERİ ÖNCESİNDE KIBRIS MÜZAKERELERİNDE SON DURUM: İKİ DEVLETLİLİK TEZİ GERÇEKÇİ BİR ÖNERİ Mİ?

Uluslararası Politika Akademisi (UPA), 5 Mart 2021 tarihinde Kıbrıs müzakereleri konulu ve “Cenevre Görüşmeleri Öncesinde Kıbrıs Müzakerelerinde Son Durum: İki Devletlilik Tezi Gerçekçi Bir Öneri Mi?” başlıklı  özel bir webinar gerçekleştirdi. Moderatörlüğünü UPA Kurucu Genel Koordinatörü ve İstanbul Kent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ozan Örmeci’nin yaptığı webinar’a; KKTC. 5 Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’ın Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Özel Danışmanı ve Kıbrıs Türk Müzakere Heyeti Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Işıksal, KKTC 2. Cumhurbaşkanı Sayın Mehmet Ali Talat ve KKTC 4. Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı dönemlerinde Kıbrıs Türk Müzakere Heyeti Üyesi olarak görev yapmış olan Uluslararası İlişkiler uzmanı Dr. İpek Borman, Yeditepe Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü öğretim üyesi ve Uluslararası Politika Akademisi (UPA) Koordinatörü Doç. Dr. Deniz Tansi ve Global Politikalar Merkezi Avrupa Birliği (AB) uzmanı Hüseyin Silman katıldılar. Webinar’da, Nisan ayı sonunda Cenevre’de gerçekleşecek olan Kıbrıs müzakereleri, KKTC-Türkiye ilişkileri ve Türkiye-AB ilişkileri gibi konular tartışıldı. Aşağıdaki kayıttan bu webinar’ı izleyebilirsiniz.

 

Leave A Response »

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.